Vetplan® Hond en Kat

Beste huisdier eigenaren,

Heeft u al gehoord van VetPlan®? Als dierenarts ben ik enthousiast om u te vertellen over dit speciale abonnement voor uw geliefde honden, katten, en zelfs konijnen. VetPlan® biedt uw huisdier de preventieve zorg die essentieel is voor een lang en gezond leven, en dat alles voor een vast bedrag per maand.

Met VetPlan® worden potentiële gezondheidsrisico's vroegtijdig opgespoord, waardoor we snel kunnen ingrijpen. Naast de nodige vaccinaties en gezondheidschecks, profiteert u ook van kortingen op behandelingen en producten. Dit alles is bedoeld om ervoor te zorgen dat uw huisdier zo lang mogelijk gezond en gelukkig blijft.

Ik wil benadrukken dat VetPlan® geen verzekering is en dus geen dekking biedt voor onverwachte ziektekosten. Indien u volledige gemoedsrust wenst, raden wij aan om naast VetPlan® ook een dierenverzekering af te sluiten.

Aanmelden voor Vetplan® is eenvoudig. U kunt zich hiervoor inschrijven aan de balie van de praktijk.

Daarnaast wil ik graag uw aandacht vestigen op de effectieve preventiemiddelen die beschikbaar zijn voor vlooien en teken. Voor katten bieden we een onderhuidse injectie die tweemaal per jaar gegeven wordt, waardoor vlooieneitjes gedurende 6 maanden onvruchtbaar worden, en zo wordt de cyclus effectief doorbroken.

Voor honden hebben we nu zeer effectieve tabletten die maar liefst 3 maanden bescherming bieden tegen vlooien en teken. Slechts één tablet per kwartaal, wat ook mooi gecombineerd kan worden met de 3-maandelijkse ontworming. Op deze manier garanderen we dat uw huisdier vrij blijft van vlooien en teken.

Als dierenarts sta ik klaar om samen met u te zorgen voor een lang en gezond leven voor uw trouwe metgezel.